PROGRAM „POKRENI SE ZA NAUKU“ - Konkurs za stipendije

PSP

PROGRAM „POKRENI SE ZA NAUKU“ – Konkurs za stipendije

Decembar 25, 2015
|
Comments off
|

Program „Pokreni se za nauku“ kreiran je kako bi podržao mlade, talentovane, perspektivne naučnike i naučnice u Srbiji, u realizaciji svojih naučnih ideja i ostvarenju nezavisnosti u naučno-istraživačkom radu.

„Pokreni se za nauku“ je nastavak saradnje Centra sa kompanijom Filip Moris na programima koji su posvećeni osnaživanju mladih na putu ka ostvarenju svojih liderskih potencijala i njihovom motivisanju da svojim radom doprinesu društvenom, ekonomskom i naučnom razvoju Srbije.

Pet (5) stipendija po 600.000,00 RSD će biti dodeljene mladim naučnicima i naučnicama sa ciljem realizacije naučnog istraživanja u oblasti medicinskih i prirodnih nauka, i to: medicine, farmacije, biologije, hemije, kao i multidisciplinarnih istraživanja u navedenim oblastima.

Kompanija Filip Moris kroz svoje društveno odgovorno poslovanje realizuje programe podrške razvoju zajednica u Srbiji od 2004. godine. Kroz programe se promovišu vrednosti kao što su odgovornost, zalaganje, solidarnost, preduzetnička kultura, akademska čestitost, društveni angažman, transparentnost.

Rok za prijavu

Konkurs traje od 21.12.2015. do 01.03.2016.

Detalje o konkursu, kao i prijavu možete pogledati OVDE